Ekonomi

ATO Başkanı Baran: “Atatürk’ün gösterdiği kararlı ve azimli duruşu örnek alıyoruz”

ATO Başkanı Baran: “Atatürk’ün gösterdiği kararlı ve azimli duruşu örnek alıyoruz” Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, “Başkentimizin Cumhuriyetimiz ile yaşıt Ticaret Odası olarak tarihte eşi benzeri görülmeyen bir..

ATO Başkanı Baran: “Atatürk’ün gösterdiği kararlı ve azimli duruşu örnek alıyoruz”

ATO Başkanı Baran: “Atatürk’ün gösterdiği kararlı ve azimli duruşu örnek alıyoruz”

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, “Başkentimizin Cumhuriyetimiz ile yaşıt Ticaret Odası olarak tarihte eşi benzeri görülmeyen bir kararlılık ve azimle Türk milletinin istiklal mücadelesine önderlik eden Atatürk’ün gösterdiği kararlı ve azimli duruşu iş dünyası olarak örnek alıyoruz” dedi.

ATO Başkanı Gürsel Baran, Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Baran, mesajında küllerinden yeniden doğan Türkiye Cumhuriyeti’nin bir asırlık sürecinde dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasına adını yazdırdığını ifade ederek, “Başkentimizin Cumhuriyetimiz ile yaşıt Ticaret Odası olarak tarihte eşi benzeri görülmeyen bir kararlılık ve azimle Türk milletinin istiklal mücadelesine önderlik eden Atatürk’ün gösterdiği kararlı ve azimli duruşu iş dünyası olarak örnek alıyoruz. Bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimize sahip çıkarak, ülkemizi bilimde, teknolojide, sanayide, ticaret ve ekonomide çok daha ilerilere taşımak için aynı azim ve kararlılıkla çalışıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılında da istiklal ve istikbalin ekonomik bağımsızlıktan geçtiği bilinciyle ticaretimizi, ihracatımızı geliştirmek için gayret sarf edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ölüm yıl dönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

ATO Başkanı Baran: “Atatürk’ün gösterdiği kararlı ve azimli duruşu örnek alıyoruz” Art’s MagazinSon Dakika

source

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL